Keresés
Close this search box.

INGATLAN-BEFEKTETŐI MENTOR-PROGRAM

MI EZ?

Egy egyedülálló gyakorlati mentorprogram, ami által felkészülhetsz az ingatlanbefektetői létre, ezzel kiküszöbölve számos hibát és lerövidítve a sikeres befektetővé váláshoz vezető utat.

Ez a program több, mint 25 témában készít fel, hogy piacképes befektetési ismeretekkel rendelkezz és sikeres befektetővé válj. 

MIT NYÚJT NEKED A PROGRAM?

A mentorprogram mintegy 30 témát ölel fel. Az alkalmakon feldolgozzuk az ingatlanbefektetővé válás teljes folyamatának kérdéseit. Majd a befektetések során felmerülő számos probléma megoldására készítünk fel. 

Olyan témák kerülnek megtárgylásra, mint
– hogyan alakítsd ki a befektetői attitűdöt, gondolkodásmódot
– hogyan indítsd el a vállalkozást
– milyen befektetési fajtákba teheted a pénzedet
– melyek az ingatlanbefektetések 7 fajtája
– milyen ingatlan típusokba tudsz fektetni
– milyen befektetési stratégiák vannak
– hogyan tudod finanszírozni a vásárlásod
– milyen ingatlanpiaci ismeretekre van szükséged
– mi tekinthető sikeres ingatlanvásárlásnak  
– melyek az értékesítés buktatói
– hogy védd meg magad a felújítások buktatóitól
– milyen adózási- jogi ismeretekre van szükséged
– hogy alakíts ki ingatlanpiaci kapcsolatokat
– hogy vásárolj árverezésen, licitálással
– hogy ismered fel a csalókat az ingatlanpiacon
– kalkulátorok, amelyek segítika munkádat
– stb.

Ingatlan befektetői mentorálás

KINEK AJÁNLJUK?

HOGYAN DOLGOZUNK?

Egyéni és csoportos mentorálás igénybevételére van lehetőséged.  A mentorprogram időszakonként nyílik meg ezért jelentkezz a programba és ha megnyitja a kapuit, akkor értesítünk. 

1. A programba bekerülés feltétele, hogy a hallgató készen álljon a befektetői attitűd elsajátítására

2. Ha szeretnél velünk együtt dolgozni, akkor ezt jelezd felén, hogy felvehessük veled a kapcsolatot. Ezután online konzultáció keretében ismertetjük a program részleteit.

3. Ha kölcsönösen az együttműködés mellett döntünk, akkor a következő képzésünk résztvevőjévé válsz. 

 

ingatlan-erteknoveles-felujitas-n

Milyen előnyhöz juttat egy ingatlanbefektetői mentor?

A most induló, de a már gyakorlott ingatlanbefektetők számára is az ingatlanbefektetési mentor segítsége jelentheti a megoldást, hogy sikeres ingatlanbefektetéseit gyarapítsa és sok költséges hibát elkerüljön.

Mint ahogyan az üzleti élet más területein is előny egy üzleti coach-csal való együttműködés, így van ez az ingatlanbefektetések területén is.

Íme, néhány fő előnye az ingatlanos coachcsal való együttműködésnek:

Csökkenti a kockázatot
Egy tapasztalt ingatlanbefektetői coachcsal való együttműködés segít minimalizálni az ingatlanbefektetéssel járó kockázatot. Például egy ingatlanbefektetési mentor messziről észreveszi a jó vagy rossz üzletet, és potenciálisan megkímél a rossz döntés meghozatalától. Van néhány hiba, amit az új befektetők elkövethetnek, és egy coach segít elkerülni ezeket, és megtanulja, hogyan hozzon jó befektetési döntéseket. De gyakorlott ingatlanbefektetőként is hatékony, ha más hozzáértő „edzővel”, mint külső szemlélővel hozza meg a döntéseit. 

Időt takarít meg
Időt takaríthat meg, ha egy tapasztalt ingatlanszakértőtől tanul, aki sok üzletet kötött és tpasztalatot szerzett az út során. Ő képes lesz megadni a döntéseidhez szükséges információkat, amivel rengeteg időt takaríthatsz meg, amit azzal töltöttél volna, hogy választ találj kérdéseire. A coach folyamatosan tájékozódhat a piacon a legújabb ingatlantrendekről és tanácsokat adhat, hogyan takaríthatsz meg időt a folyamat minden szakaszában.

Stratégiai tervezés
Egy ingatlanbefektetési mentor segít megtervezni befektetési stratégiádat, és feltérképezni az oda vezető utat. A terv és a befektetési stratégia kulcsfontosságú az ingatlanbefektetési utad során és a coach szakértője ezek összeállításában, a te befektetői profilod alapján. Ez segít abban, hogy kidolgozd a befektetési céljaidat, és tisztában legyél azzal, mit kell tennie azok eléréséhez.

Konstruktív visszajelzés és elszámoltathatóság
ingatlanos coachként őszinte visszajelzést adok neked, amely teljesen objektív és konstruktív lesz, hogy motivált maradj, és haladj a céljaid felé. A mentornak való elszámoltathatóság segít abban, hogy motivált maradj és a siker felé vezető úton maradj, szemben azzal, hogy megpróbálod kitalálni a saját utadat úgy, hogy nincs senki, akitől visszajelzést kaphatsz, vagy ötleteket.

Hálózatépítés
Szintén nagy előny, különösen az új befektetők számára, az, hogy hozzáférhetnek a mentor kiterjedt hálózatához. A coach már régóta benne van az ingatlanos bizniszben, így van egy jó ingatlanszakértői köre, akikkel felveheted a kapcsolatot. Ezzel sok időt takarítasz meg és olyan ajtók nyílnak meg, amihez nem férhettél volna hozzá, ha nem ismernéd a mentorod.

Készülj fel az értékesítésre! 

Összegyűjtöttük Neked, melyek a leggyakoribb hibák, amelyek miatt az eladás, vagy kiadás nem úgy sikerül, ahogyan szeretnéd.

KERÜLD EL EZEKET!

Itt egy könnyen átfutható csekklista, amely segítségével ellenőrizheted, készen áll-e minden? 

10 HIBA, AMIT NE KOVESS EL INGATLAN ELADASKOR!

HITELKALKULÁTOR

Az Egyszerűen a pénzügyekről csapata, bankfüggetlen hitelszakértőink segítségével megtaláljuk a számodra legelőnyösebb hitelt. 

Tudd meg, mennyi kaphatsz, milyen törlesztőrészlettel – szakértőnk teljeskörű tájékoztatást nyújt számodra.

Használd a kalkulátort és kérj visszahívást, hogy tájékozódhass a lehetőségeidről! Az Egyszerűen a pénzügyekről csapata

NÉZD MEG A MUNKÁINKAT - INGATLANFEJLESZTÉS ÉS ELADÁSRA FELKÉSZÍTÉS A PALOTANEGYEDBEN

Nézegess referenciáink közül a Galériában.