Keresés
Close this search box.

INGATLAN-BEFEKTETŐI MENTORPROGRAM

MI EZ?

Egy egyedülálló gyakorlati mentorprogram, ami által felkészülhet az ingatlanbefektetői létre, ezzel kiküszöbölve számos hibát és lerövidítve a sikeres befektetővé váláshoz vezető utat.

Ez a tananyag több, mint 30 témában készíti fel, hogy piacképes befektetési ismeretekkel rendelkezzen és sikeres befektetővé váljon.

MIT NYÚJT A PROGRAM?

A mentorprogram mintegy 30 témát ölel fel. A tananyagot feldolgozható önállóan, vagy mentori segítséggel. Feldolgoztuk az ingatlanbefektetővé válás teljes folyamatának kérdéseit. A befektetések során felmerülő számos probléma megoldására is felkészítünk. 

Olyan témák kerülnek megtárgylásra, mint
– hogyan alakítsa ki a befektetői attitűdöt, gondolkodásmódot
– hogyan indítsa el a vállalkozást
– milyen befektetési fajtákba teheti a pénzét
– melyek az ingatlanbefektetések 7 fajtája
– milyen ingatlan típusokba tud fektetni
– milyen befektetési stratégiák vannak
– hogyan tudja finanszírozni a vásárlását
– milyen ingatlanpiaci ismeretekre van szüksége
– mi tekinthető sikeres ingatlanvásárlásnak  
– melyek az értékesítés buktatói
– hogy védje meg magát a felújítások buktatóitól
– milyen adózási- jogi ismeretekre van szüksége
– hogy alakítson ki ingatlanpiaci kapcsolatokat
– hogy vásárolonj árverezésen, licitálással
– hogy ismerje fel a csalókat az ingatlanpiacon
– kalkulátorok, amelyek segítik a munkáját
– stb.

Ingatlan befektetői mentorálás

KINEK AJÁNLJUK A MENTORPROGRAMOT?

Ha csak egyetlen ingatlan eladására kérsz segítséget, akkor válaszd az ingatlan eladási tanácsadás szolgáltatást.

HOGYAN DOLGOZUNK?

Egyénileg tudja feldolgozni az online tananyagot, vagy személyes mentorálás igénybevételére is van lehetősége.  A mentorprogram időszakonként nyílik meg ezért jelentkezzen a programba és ha megnyitja a kapuit, akkor értesítjük 

1. A programba bekerülés feltétele, hogy a hallgató készen álljon a befektetői attitűd elsajátítására

2. Ha szeretne velünk együtt dolgozni, akkor ezt jelezze felénk, hogy felvehessük önnel a kapcsolatot. Ezután online konzultáció keretében ismertetjük a program részleteit.

3. Ha nem szeretne előzetes személyes konzultációt, akkor jelezze felénk. Így saját ütemben kezdheti majd el az online tananyag feldolgozását. 

 

ingatlan-erteknoveles-felujitas-n

SZEMÉLYES MENTORÁLÁS
Milyen előnyhöz juttatja egy ingatlanbefektetői mentor?

A most induló, de a már gyakorlott ingatlanbefektetők számára is az ingatlanbefektetési mentor segítsége jelentheti a megoldást, hogy sikeres ingatlanbefektetéseit gyarapítsa és sok költséges hibát elkerüljön.

Mint ahogyan az üzleti élet más területein is előny egy üzleti coach-csal való együttműködés, így van ez az ingatlanbefektetések területén is.


Íme, néhány fő előnye az ingatlanos coach-csal való együttműködésnek

Csökkenti a kockázatot
Egy tapasztalt ingatlanbefektetői coach-csal való együttműködés segít minimalizálni az ingatlanbefektetéssel járó kockázatot. 

Például egy ingatlanbefektetési mentor messziről észreveszi a jó vagy rossz üzletet, és potenciálisan megkíméli a rossz döntés meghozatalától. 

Van néhány hiba, amit az új befektetők elkövethetnek, és egy coach segít elkerülni ezeket, és megtanulja, hogyan hozzon jó befektetési döntéseket. 

De gyakorlott ingatlanbefektetőként is hatékony, ha más hozzáértő „edzővel”, mint külső szemlélővel hozza meg a döntéseit. 

Időt takarít meg
Időt takaríthat meg, ha egy tapasztalt ingatlanszakértőtől tanul, aki sok üzletet kötött és tpasztalatot szerzett az út során.

 Ő képes lesz megadni a döntésekhez szükséges információkat, amivel rengeteg időt takaríthat meg, amit azzal töltött volna, hogy választ találjon kérdéseire. 

A coach folyamatosan tájékozódhat a piacon a legújabb ingatlantrendekről és tanácsokat adhat, hogyan takaríthat meg időt a folyamat minden szakaszában.

Stratégiai tervezés
Egy ingatlanbefektetési mentor segít megtervezni a befektetési stratégiáját, és feltérképezni az oda vezető utat. 

A terv és a befektetési stratégia kulcsfontosságú az ingatlanbefektetési út során és a coach szakértője ezek összeállításának, az ön befektetői profilja alapján. 

Ez segít abban, hogy kidolgozza a befektetési céljait, és tisztában legyen azzal, mit kell tennie azok eléréséhez.

Konstruktív visszajelzés és elszámoltathatóság
ingatlanos coach-ként őszinte visszajelzést adok, amely teljesen objektív és konstruktív lesz, hogy motivált maradjon, és haladjon a céljai felé. 

A mentornak való elszámoltathatóság segít abban, hogy motivált maradjon és a siker felé vezető úton maradjon, szemben azzal, hogy megpróbálja kitalálni a saját útját úgy, hogy nincs senki, akitől visszajelzést kaphat, vagy ötleteket.

Hálózatépítés
Szintén nagy előny, különösen az új befektetők számára, az, hogy hozzáférhetnek a mentor kiterjedt hálózatához. A coach már régóta benne van az ingatlanos bizniszben, így van egy jó ingatlanszakértői köre, akikkel felveheti a kapcsolatot. Ezzel sok időt takarít meg és olyan ajtók nyílnak meg, amihez nem férhetett volna hozzá, ha nem ismerné a mentorát.

Készüljön fel az értékesítésre! 

Összegyűjtöttük Neked, melyek a leggyakoribb hibák, amelyek miatt az eladás, vagy kiadás nem úgy sikerül, ahogyan szeretné.

KERÜLD EL EZEKET!

Itt egy könnyen átfutható csekklista, amely segítségével ellenőrizheti, készen áll-e minden? 

10 HIBA, AMIT NE KOVESS EL INGATLAN ELADASKOR!

HITELKALKULÁTOR

Az Egyszerűen a pénzügyekről csapata, bankfüggetlen hitelszakértőink segítségével megtaláljuk a legelőnyösebb hitelt. 

Tudja meg, mennyi kaphat, milyen törlesztőrészlettel – szakértőnk teljeskörű tájékoztatást nyújt az ön számára.

Használja a kalkulátort és kérjen visszahívást, hogy tájékozódhasson a lehetőségeiről! Az Egyszerűen a pénzügyekről csapata

NÉZZE MEG A MUNKÁINKAT - INGATLANFEJLESZTÉS ÉS ELADÁSRA FELKÉSZÍTÉS A PALOTANEGYEDBEN

Nézegessen referenciáink közül a Galériában.