Keresés
Close this search box.

Már régóta gondolkodsz, hogy ingatlanba fektetsz, de nem tudod, hogy kezdj hozzá?

Vagy csak elakadtál a meglévő projektedben?

Ingatlanfejlesztés, ingatlanbefektetési tanácsadás

Az ingatlan továbbra is egy kiváló befektetési lehetőség Magyarországon, de személyes tapasztalatuk, hogy az értékállóságának hosszú távú biztosítása mellett is, csak a megfelelő befektetési stratégiák kialakításával és a piaci trendek ismeretével lehet kiemelkedő profitot elérni

Ha az eladás vagy kiadás a célod, akkor különösen fontos, hogy a megfelelő szakértőre bízd magad, aki segít elérni a maximális hasznot az ingatlanod értékesítésével vagy bérbeadásával.

Ahhoz, hogy az ingatlanvásárlás, vagy a kiadás során a legjobb döntést hozd meg, hogy megtérülő legyen a befektetés, elengedhetetlen az alapos előkészítés, a piac ismerete, és a megfelelő szakértelem.

Az ingatlanvásárlás során számos buktató lehet, amelyeket a tapasztalt szakértők ismernek és tudnak kezelni. Nálunk széleskörű szakmai segítségre számíthatsz, hogy a legjobb lehetőséget választhasd.

Mi az igényeidhez igazodva dolgozunk, végigkísérjük a folyamatot az ingatlan kiválasztásától a felújításon és a piacra kerülésen át a vásárlás lebonyolításáig.

Tapasztalt szakemberként mindent megteszünk annak érdekében, hogy számodra a lehető legjobb megoldást találjuk meg.

A saját, több éves személyes tapasztalatunk miatt is garantálhatjuk, hogy jó kezekben leszel.

Bízz bennünk és lehetővé tesszük az ingatlanügyeid gördülékeny lebonyolítását és segítünk abban, hogy a lehető legjobb döntéseket hozd meg.

Mikor vagyunk mi a jó választás?

 • Ha az első lakásodat vásárolod és nem tudod, hogyan csináld
 • Ha nem tudod milyen ingatlanba éri meg befektetni a pénzedet
 • Ha lelakottból otthont szeretnél varázsolni
 • Ha nincs időd az ingatlanfejlesztéssel törődni
 • Ha nincs tapasztalatod és tudásod az ingatlanbefektetéshez 
 • Ha félsz az ingatlanfejlesztést egyedül végigvinni 
 • Ha passzív jövedelmet szeretnél ingatlanból 
 • Ha maximális hasznot szeretnél az ingatlanodból
Ingatlan mentorok budapest ingatlanos

Miben tudunk segíteni?

 • Milyen ingatlant vegyél (mi a célod vele, mi fér bele anyagilag)
 • Hol keress ingatlant és miért ott
 • Hogy éri meg hasznosítani  – személyre szabottan
 • Piackutatás, piaci trend elemzés
 • Megfelelő ingatlan kiválasztásához segítség
 • „Maximális profit” megvalósítási terv
 • Felújítási menetrend kialakítása
 • Felkészítés a hasznosításra
 • Pozicionálás, ármeghatározás, marketing

Az ingatlanbefektetés egy összetett és gyakran bonyolult folyamat, amely sok tapasztalatot és tudást igényel. Mint mentor, az alábbi területeken tudunk segíteni a kezdő ingatlanbefektetőknek:

Stratégia kidolgozása: Segítünk a kezdő befektetőknek a megfelelő stratégia kidolgozásában, amely a befektetési célokat és a rendelkezésre álló erőforrásokat egyesíti. Ez tartalmazza az általános befektetési célokat, az ingatlan típusát, az árakat, a beruházási időt, a likviditást és a kockázatokat.

Piaci ismeretek: Ahhoz, hogy sikeres legyen az ingatlanbefektetésed, fontos, hogy a befektetők alaposan megértsék a piaci trendeket, a kínálatot és a keresletet, az ingatlanárakat, az ingatlanok állapotát, a költségeket és a potenciális hozamokat. Segítünk a kezdő befektetőknek az ingatlanpiac és a befektetési lehetőségek alaposabb megismerésében.

Finanszírozás: Az ingatlanbefektetéshez általában nagy mennyiségű tőke szükséges, és fontos, hogy a befektetők jól ismerjék a finanszírozási lehetőségeket. Segítünk a kezdő befektetőknek a kölcsönök, a hitel, a befektetők és más finanszírozási lehetőségek jobb megértésében.

Vásárlás és értékesítés: Az ingatlanvásárlás és az értékesítés folyamatai összetettek lehetnek, és számos fontos lépést tartalmaznak. Segítünk az ingatlanvásárlási folyamat, az ingatlankezelés, az értékesítési stratégiák és az ügyfélkommunikáció során.

Adózás és jogi kérdések: Az ingatlanbefektetésnek adózási és jogi vonzatai is lehetnek, és fontos, hogy a befektetők jól ismerjék a vonatkozó jogszabályokat és rendeleteket. Segíthetek a kezdő befektetőknek a jogi és adózási kérdések megértésében, és megismertetjük őket azokkal az eszközökkel, amelyek segítenek a jogi és adózási követelmények teljesítésében.

Kapcsolatépítés: Az ingatlanbefektetésben a kapcsolatépítés is fontos szerepet játszik. Segítünk a kezdő befektetőknek abban, hogy hogyan építsék ki az üzleti kapcsolatokat, hogyan kommunikáljanak az érintettekkel és hogyan hozzanak létre hosszú távú partnerségeket.”