Keresés
Close this search box.
Lakberendezés home staging különbsége

Lakóház, lakás értéknövelése

Az ingatlan értéknövelése minden tulajdonos álma, hiszen az értékes ingatlanból több profit származik. Sokszor felmerül fel azonban a kérdés, hogy vajon megéri-e hozzányúlni az eladandó, bérbeadandó ingatlanhoz? És ha igen, melyek azok a beruházások, munkálatok, amelyek megtérülnek? 

ÉRTÉKNÖVELŐ-E JACUZZIT TENNI A LAKÓTELEPI LAKÁSBA? HAJLANDÓAK-E TÖBBET FIZETNI ÉRTE A VEVŐK? ÉS A BELVÁROSI LAKÁSBA MEGÉRI?

Az ingatlan értékének növelése sok tulajdonosban megfogalmazódik, de ismeret hiányában annak lebonyolítása nem egyszerű feladat és a kivitelezése is gondos tervezést igényel.

Egyáltalán mit éri meg változtatni és mi az, ami tényleg hozzátesz az ingatlan értékéhez?  Mindez mennyibe fog kerülni?

Nehéz kérdések, amelyek megválaszolásához fontos a saját tapasztalat, a piac és az árak ismerete, az aktuális piacelemzés, ennek hiányában mindenképpen szükséges a szakértői segítség, mert sok pénzünk bánhatja a tájékozatlanságunkat. 

Szerencsére a saját ingatlan-projekjeink során és ügyfeleink értékesítési megbízásai alatt megszereztük azokat a  tapasztalatokat, amelyekkel segíteni tudjuk a terveid megvalósulását.

HOZZ LÉTRE ÉRTÉKET!

Az értéknövelésnél még nagyobb kihívás az ingatlanfejlesztés, amely magába foglalja az ingatlan értéknövelést, de annál jóval több. Tudatosabb és tervezettebb, ezáltal költségesebb is.

Mégis megéri elgondolkodni az ingatlanod nyújtotta lehetőségeken. Az ingatlanfejlesztés során már több  több szakterület képviselőjének munkájára van szükség.

 Ezek összefogását, tervezését ajánlott olyanra bízni, aki gyakorlattal rendelkezik – ezért  ajánljuk jó szívvel magunkat.

Keress minket bizalommal!