Keresés
Close this search box.

Kapcsolat Ingatlan Mentorok Tanácsadó- és Ingatlaniroda

Azért dolgozunk, hogy elégedett Ügyfelünk legyél. 

INGATLANKÖZVETÍTÉS – ELADÁSRA FELKÉSZÍTÉS – LAKÁSKEZELÉS -TANÁCSADÁS – MENTORÁLÁS

Keress minket és kérd személyre szóló ajánlatunkat! 

Telefon: 0620 771 39 84

email: info@rendesingatlanos.hu

Komplex szolgáltatást nyújtunk számodra, ha ingatlan ügyeidben keresel megoldást.

 Amiben segíteni tudunk Neked:

INGATLANKÖZVETÍTÉS

– Végigvisszük az adásvétel teljes folyamatát, vonzó képekkel, profi hirdetési szöveggel, marketingtevvel támogatjuk a a folyamatot, megtaláljuk a számodra ideális vevőt, segítséget nyújtunk ügyvéd, energetikai tanúsítvány, hitelügyintézés, profi fotós megtalálásában is  

KEZDŐ INGATLANBEFEKTETŐ MENTORÁLÁS
– Rövidítsd le a tanulási időt! Tanulj mások tapasztalatából. Küszöböld ki az ingatlanbefektetés összetett és bonyolult folyamatának buktatókat, tanuld meg a legfontosabb lépéseket a siker felé

ELADÁSI TANÁCSADÁS
– Felkészítünk téged- és az ingatlant is az eladásra, vagy kiadásra, ezáltal értékesebbé, jobban eladhatóvá tesszük

LAKÁSKEZELÉS

– Kiválasztjuk az ideális bérlőt, kezeljük, karbantartjuk a lakásodat a bérbeadás során

INGATLAN COACHING ÉS TANÁCSADÁS
– Ha elakadtál az ingatlanügyleteid során akár vevőként, eladóként, kezdő befektetőként, a coaching szemléletű tanácsadás során végigvesszük a lehetőségeket, megoldásokat

"Köszönöm ezt az óriási segítséget. A lakás pici ráfordítással, nagyon odafigyelve, nagy szakmai hozzáértéssel, felturbózva lett felkészítve. Nagyon örülök, hogy max. áron lehetett eladni, nem gondoltam volna, hogy ennyit számít a lakás felkészítése! A meghirdetés után csak ki kellett választanom a számomra legmegfelelőbb vevőt."
N. Béla
Gyönygös
Tovább olvasom
"Nagyon tetszett a közös munka, izgalmas volt látni, ahogy alakulnak a helységek. Néha nehéz volt a szekrénybe rejeteni azt a sok mindent, de megérte, mert teljesen megváltozott a lakás. A vevőnk nagyon értékelte, hogy nem kellett semmit javítania, csak költözni, ezért meglepően magas árat volt hajlandó fizetni."
K. Noémi
Budapest
Tovább olvasom
ingatlaniroda budapest 5. kerulet

Szerelmünk az ingatlan

Hogy kerültünk az ingatlanszakmába? 

Bár az üzleti élet több területét kipróbáltuk már, de mindig is megmaradt az álmunk, hogy az ingatlanszakma területén összegyűlt tudásunkat és befektetési tapasztalatainkat másokkal is megosszuk.

Ezért alapítottuk meg az Ingatlan Mentorok Tanácsadó- és Ingatlanirodát. 

A történet több, mint 20 éve kezdődött, az első saját ingatlan felújításával és eladásával, majd évek alatt a többi ingatlanos területen is megszereztük nem csak az  elméleti tudást hanem a gyakorlati tapasztalatot is. Így váltunk kompetensekké az ingatlanok kapcsán.

A legfőbb tapasztalat a saját tapasztalat – nekünk pedig van bőven belőle, erre építve működtetjük az irodánkat. 

Munkatársainkkal és partner szolgáltatóinkkal célunk a magas színvonalú, átfogó ingatlanpiaci és befektetői szolgáltatások nyújtása.

Az ingatlan vétel-, vagy eladás sokszor nem könnyű feladat, számtalan nehézségbe ütközhetünk. Szeretnénk problémamentessé tenni a te ingatlanügyleteidet is!

Az Ingatlan Mentorok Tanácsadó- és Ingatlanirodát ketten hoztuk létre, akik a magánéletben is egy párt alkotunk.

Szolgáltatásainkat olyan partnerek segítik, akik jó munkájukkal és lelkiismeretességükkel megbízóink javát szolgálják. –

Kapcsolat

E-mail

info@rendesingatlanos.hu

Mobil

+3620 771 39 84