Keresés
Close this search box.

Megbízás földhivatali ügyintézésre

KertiEri

KertiEri

Földhivatali ügyintézés megbízás Budapest

Az egyik kedves ügyfelünk, egy Budapesttől távol élő ingatlantulajdonos, abban kérte a segítségünket, hogy a földhivatalnál és a bankoknál lévő ügyeket intézzük el helyette.

Ehhez egy szakszerűen megírt meghatalmazásra volt szükségünk amit sikerült úgy elkészíteni, hogy azt elfogadták az illetékes szervek. A meghatalmazások megírásánál elég egyetlen szót rosszul megfogalmazni, vagy kihagyni és dolgunk végezetlenül hagyjuk el a hivatalt.

Szerencsére a munkatársunk nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik ezen a téren. Nagy tapasztalatunk gyakorlatunk van olyan földhivatalnál lévő ügyeknek az intézésében és munkatársunk sokszor járt már ott. A bankokkal is sikerült rendezni azokat a ügyeket ami miatt felkerestük.

Volt ugyan egy adminisztrációs baki is, de nem a mi részünkről hanem a hivatal részéről – ennek sikerült utánajárni és minden rendeződött. Így gyakorlatilag az (egyébként külföldön élő tulajdonosnak) semmi dolga nem volt, semmilyen stressz nem érte őt ezzel az egésszel kapcsolatban, megadtam a megbízást, és megírta a meghatalmazást majd értesült róla hogy el lett végezve a feladat.

Azt gondolom hogy nagyon fontos kiemelni hogy mekkora segítség lehet adott esetben egy „eseti ügyintézés” lehetősége, amikor a tulajdonos nem tud részt venni az ingatlan ügyeinek az intézésében.

Keress minket, ha segítségre van szükséged a z ingatlanügyeid szakszerű intézéséhez.

KertiEri

KertiEri

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

legjobb közös képviselő

Titkos trükkök az energiahatékonyságról

Az energiahatékonyság fontos szempont az otthonokban: Egyszerű és Hatékony Megoldások közül tudunk választani. Az otthonunk energiahatékonysága nem csak a pénztárcánkra, hanem a környezetünkre is jelentős hatással van. A környezettudatosság és a költségmegtakarítás érdekében érdemes megfontolni az alábbi egyszerű és hatékony

Tovább olvasom »
Költözés új társasházba.

A közös képviselő is segíthet költözéskor

Egy új lakásba való költözés mindig nagyon izgalmas, de számos fontos teendővel jár. Például nem csak új lakásba, de új társasházba is költözünk. Ilyenkor újfajta jogok és kötelességek merülhetnek fel, a saját érdekeinket figyelembe véve szerencsés, ha ezekhez alkalmazkodunk. Amikor

Tovább olvasom »