Keresés
Close this search box.

Megbízás földhivatali ügyintézésre

Picture of KertiEri

KertiEri

Földhivatali ügyintézés megbízás Budapest

Az egyik kedves ügyfelünk, egy Budapesttől távol élő ingatlantulajdonos, abban kérte a segítségünket, hogy a földhivatalnál és a bankoknál lévő ügyeket intézzük el helyette.

Ehhez egy szakszerűen megírt meghatalmazásra volt szükségünk amit sikerült úgy elkészíteni, hogy azt elfogadták az illetékes szervek. A meghatalmazások megírásánál elég egyetlen szót rosszul megfogalmazni, vagy kihagyni és dolgunk végezetlenül hagyjuk el a hivatalt.

Szerencsére a munkatársunk nagy tapasztalattal és gyakorlattal rendelkezik ezen a téren. Nagy tapasztalatunk gyakorlatunk van olyan földhivatalnál lévő ügyeknek az intézésében és munkatársunk sokszor járt már ott. A bankokkal is sikerült rendezni azokat a ügyeket ami miatt felkerestük.

Volt ugyan egy adminisztrációs baki is, de nem a mi részünkről hanem a hivatal részéről – ennek sikerült utánajárni és minden rendeződött. Így gyakorlatilag az (egyébként külföldön élő tulajdonosnak) semmi dolga nem volt, semmilyen stressz nem érte őt ezzel az egésszel kapcsolatban, megadtam a megbízást, és megírta a meghatalmazást majd értesült róla hogy el lett végezve a feladat.

Azt gondolom hogy nagyon fontos kiemelni hogy mekkora segítség lehet adott esetben egy „eseti ügyintézés” lehetősége, amikor a tulajdonos nem tud részt venni az ingatlan ügyeinek az intézésében.

Keress minket, ha segítségre van szükséged a z ingatlanügyeid szakszerű intézéséhez.

Picture of KertiEri

KertiEri

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Airbnb szabályok eu parlament

Az EU parlament új Airbnb szabályozást fogadott el

Az Airbnb üdvözli az Európai Parlament döntését az új rövid távú bérleti szabályok elfogadásáról 2024 márciusában az Airbnb örömmel fogadta az Európai Parlament legutóbbi szavazását, amely újabb lépést jelent az EU új rövid távú bérleti szabályainak elfogadása felé. Ezek az

Tovább olvasom »