Keresés
Close this search box.

TÁRSASHÁZKEZELÉS, KÖZÖS KÉPVISELET

TAPASZTALAT – LELKIISMERETESSÉG – SZAKÉRTELEM

Bízd ránk a társasházi teendőket és aludj nyugodtan!

Megoldjuk a problémákat!

társasházi közösképviselő Budapest

MIÉRT MI VAGYUNK A JÓ MEGOLDÁS?

Társasházi közös képviselő Budapest

Takarékos üzemeltetés és költséghatékonyság:

A társasház vagyonának hatékony kezelése és fenntartása érdekében odafigyelünk a költséghatékonyságra. Segítünk minimalizálni az üzemeltetési költségeket, miközben továbbra is magas színvonalú szolgáltatást nyújtunk.

Transzparencia és pártatlanság:

Kiemelten fontosnak tartjuk az átláthatóságot és a pártatlanságot. Minden pénzügyi és adminisztratív folyamatot részletesen dokumentálunk, és minden döntést a közösség érdekében hozunk meg. Nemzetközi legjobb gyakorlatokat követve garantáljuk, hogy mindenki érdekeinek megfelelően járunk el.

Tapasztalat és szakértelem

Hosszú évek óta van tapasztalatunk társasházi kezeléssel és közösképviselettel, és büszkék vagyunk arra, hogy széles körű GYAKORLATI tudással rendelkezünk a területen. A társasházban élők békéjének és komfortjának érdekében mindig naprakészek vagyunk a legfrissebb törvényi előírásokban és szakmai gyakorlatokban.

Kiemelkedő ügyfélszolgálat:

Az ügyfelek elégedettsége mindenek felett áll számunkra. Rugalmasak vagyunk a társasház igényeivel és kéréseivel kapcsolatban, és mindig rendelkezésre állunk, hogy megválaszoljuk kérdéseiket és megoldjuk problémáikat. Együttműködésünk során mindig a ház érdekei kerülnek előtérbe.

Ingatlanadózás 2023

Elérhetőségeink

Kapcsolatba lépni az alábbi elérhetőségeken lehetséges velünk: Telefonon: 06 30 572 25 90 vagy info@rendesingatlanos.hu email címen. Várjuk a közös képviselőt keresőket egy személyes találkozóra, hogy jobban megismerjük a társasház lakóközösségét és elkezdjük együtt dolgozni a jobb holnapért. Köszönjük a megtisztelő bizalmat!

NEM HISZÜNK A "TÖMEGTERMELÉSBEN"

Társasházkezelés budapest

Kevesebb ügyféllel, de magas színvonalon dolgozunk!

Célunk, hogy a társasházakból  a maximum tudjuk kihozni.

 Kérj időpontot konzultációra, hogy felmérhessük az igényeidet és te is megismehesd a munkánkat.

Áraink - egyedi árajánlat

Minden társasház egyedi. Az igények, az állapot, a környezet mind-mind eltérő lehet. Éppen ezért a társasház kezelése és közös képviselete sem lehet sablonos. A mi szakértelmünk és tapasztalatunk arra szolgál, hogy pontosan az adott lakóközösség számára szabott megoldást kínáljunk.

Mivel minden társasház más és más, egyetlen ár sem alkalmas mindenre. Ahhoz, hogy a legjobb szolgáltatást nyújtsuk, először is meg kell ismerkednünk a lakóközösség igényeivel és a társasház állapotával. Azt kínáljuk, hogy INGYENES konzultációt biztosítunk, ahol egyeztetjük az elvárásokat, és felmérjük a társasház helyzetét.

Ez segít abban, hogy pontosan megértsük, mire van szüksége a közösségnek és hogy kiépítsünk egy olyan szolgáltatást, ami teljes mértékben a lakóközösség igényeire szabott.

Az ingyenes konzultáció során megvizsgáljuk a társasház állapotát és szükségleteit. Megbeszéljük a lakók elvárásait és kihívásait. Kidolgozunk egy egyedi tervet és árajánlatot, amely a konkrét igényekre épül. Az árajánlatunk pontosan erre a társasházára szabott lesz, és tartalmazni fogja az összes olyan szolgáltatást, amire a közösségnek szüksége lehet. Az egyértelműség és átláthatóság érdekében minden díj és költség részletesen feltüntetésre kerül.

Hagyd, hogy mi gondoskodjunk a társasházról, és biztosítsuk a lakók kényelmét és biztonságát. Hívj most a konzultációért, és segítünk kialakítani a számotokra ideális megoldást. Tedd meg az első lépést a jobban működö társasházkezelés felé!