Keresés
Close this search box.

JEKKEL BÉLA - AZ INGATLAN MENTOROK TÁRSALAPÍTÓJA, INGATLANSZAKÉRTŐ

Miben tudok neked segíteni?

Az ingatlanok világa mindig is vonzott, és az évek során széleskörű tapasztalatot szereztem ezen a területen. Munkám során mint társasházkezelő, ingatlanbefektetési tanácsadó, lakáskezelő és ingatlanközvetítő is dolgoztam. Ezek a tapasztalatok segítenek az ügyfeleinknek is eligazodni az ingatlanpiac változatos világában.
Az Ingatlan Mentorok iroda megalapításának célja is legfőképp az volt, hogy segítsük az embereket az ingatlanokkal kapcsolatos döntéseikben és így a legtöbb profitot hozzák ki az ingatlanügyeikből.
Társasházkezelés, közös képviselet

Sok éve kísérem figyelemmel az ingatlanpiacot. 

A szakmai fejlődés során sok mindent megtapasztaltam, kezdve a szobafestő munkával, egészen a szakértői tudás felépítéséig az ingatlanok területén. Ez a vonzalom már régen kezdődött, de sokáig az élet más irányba, más szakmák felé terelt. 

Mégis, a saját befektetések felújítások során elkezdtek gyűlni a tapasztalataim, egyre rutinosabban igazodtam el a mesterek – anyagok – értéknövelés útvesztőiben. Közben pedig több ingatlanos képzést is elvégeztem, mert továbbra is vonzott ez a világ, sőt a főallású munkám is a házkezelés lett. Ez idő során átéltem az ingatlanpiac változásait és kihívásait, és megtanultam, hogyan lehet sikeresen befektetni és értéket teremteni az ingatlanokkal.

Társasház kezelőként is rutint szereztem, mert annyira lázba hozott, hogy házak ügyeit kezelhetem és felújításokat bonyolíthatok. Nem riasztott el a szakma sajátossága, a sok konfliktus lehetősége sem, mert jól tudom kezelni a problémás embereket és a konfliktusokat is.

Így cégünkben a társasházkezelés felügyelet az én feladatom maradt. Célunk, hogy közös képviselőként az általunk kezelt házak ügyeit költséghatékonyan, de a lakóközösség igényének figyelembe vételével, szakszerűen, emberségesen végezzük.

Időközben ingatlanbefektetői tudásomat is tovább gyarapítottam mentorprogramok, könyvek, online tudásanyagok által és az ingatlankezelő képzést is elvégeztem. Ha úgy érzed, hogy fontos döntés előtt állsz, az ingatlanoddal kapcsolatban és nem tudod, hogyan tovább, ne habozz, lépj velünk kapcsolatba. Munkánk során arra törekszünk, hogy minden ügyfelünknek segítsünk megtalálni az optimális utat az ingatlanok világában, és elérni a célokat.

 

 

A párommal és üzlettársammal olyan csapatot hoztunk össze, aki mindenben támogatjuk ügyfeleinket.  

Számomra a társasházak kezelése nem csak munka, hanem szenvedély is. Az évek során széleskörű tapasztalatot szereztem, amelyek lehetővé teszik, hogy magabiztosan és hatékonyan kezeljem a társasházak ügyeit. 

Az emberek megbíznak bennem, mert látják, hogy elkötelezett vagyok azáltal, hogy a közösségeik számára a legjobbat hozzam ki.

Az egyik kulcsfontosságú erősségem, hogy kiválóan értem a társasházak működésének minden aspektusát. Tudom, hogy a közösségi élet mennyire fontos a lakók számára, és azoknak a szolgáltatásoknak a biztosítása, amelyek megkönnyítik mindennapjaikat, prioritás számomra. Figyelemmel kísérem a házak technikai, pénzügyi és jogi ügyeit, hogy mindig a legfrissebb és legmegfelelőbb információval rendelkezzek.

A lakók kényelme és elégedettsége mindenekfelett áll számomra. Folyamatosan elérhető vagyok, hogy gyors megoldásokat nyújtsak a felmerülő kérdésekre és problémákra. Az emberek bíznak bennem, mert tudják, hogy komolyan veszem a felelősségemet, és az érdekeiket mindig az első helyen kezelem.

 

Budapesti Ingatlanközvetítő 5 6 7 8 kerület

Munkám során az is fontos számomra, hogy az embereket tájékoztassam és bevonjam a társasház mindennapi döntéseibe. A nyitott kommunikáció és az átláthatóság az egyik alappillére a munkámnak. Így minden lakó tudja, mi zajlik a ház körül, és lehetősége van véleményezni és javaslatokat tenni.

Az eredmények számomra is láthatók, mivel a társasházaim általam való kezelése jelentős megtakarításokat és hatékonyságot eredményez. Az emberek elégedettek és nyugodtak, mert tudják, hogy minden rendben van. Ebben a bizalom kialakításában és fenntartásában rejlik az erősségem, és azon fogok dolgozni, hogy a társasházad minden igényét és kívánságát teljes mértékben kielégítsem.

Amennyiben kérdéseid vagy további információra van szükséged, ne habozz felvenni velem a kapcsolatot. Örömmel segítek, és várom, hogy találkozhassunk, és megbeszélhessük, hogyan javíthatom a társasházad mindennapjait.

. Köszönöm, hogy elolvastad a bemutatkozásom! Legyen szép napod!