Keresés
Close this search box.

BUDAPEST 5. KERÜLETBEN DUPLAKOMFORTOS, 70 NM-ES LUXUS LAKÁS ELADÓ

5. kerület frekventált részén, Centrál kávéház, Károlyi kert között teljesen felújított luxus lakás eladó. 

Kivételes lokáció! Luxus lakás eladó a V. kerületben, Budapest szívében, a Centrál kávéház utcájában, mégis annak csendes, élhető részén, de csak 10 perc sétára a Dunától, 5 percre a Váci utcától.

Ez a kényelmes 70 nm-es otthon egy szép, gondozott, liftes ház 1.emeletén található.

A lakás udvari, a kilátás rendkívül kellemes, a tágas, zöld növényekkel teli udvarra néz. A lakóközösség csendes és összetartó, a ház kiváló állapotú, rendszeresen újítják, szépítik. 

Helységek:
Előszoba- 3 nm
Amerikai konyhás nappali – 26 nm
Hálószoba – 19.5 nm
Második hálószoba – 12 nm
1. Fürdőszoba – 6 nm
2. Fürdőszoba – 3.5 nm

A környék több, mint kitűnő. A belváros közepén élhet majd, közel a Károly kerthez, Váci utcához, Dunához. A közlekedés nagyszerű, hiszen az Astoria 3 percre található, autóval az utcán tud parkolni, de két házra van egy parkolóház is. 

Ez a lakás ideális választás azoknak, akik luxuskörülmények között, élhető, csöndes környéken szeretnének élni, de mégis a város szívében. 

Ne hagyja ki ezt a ritka lehetőséget és élvezze a belváros nyújtotta kényelmet és életstílust. A közelben Budapest kiemelt látnivalóin kívül minden megtalálható, ami a mindennapi kényelmes élethez szükséges.

Aldi 3 perc
Lidl 5 perc
Mozi 4 perc
Astoria 3 perc
Duna 10 perc
Károlyi kert 3 perc
Centrál kávéház 5 perc
Váci utca 5 perc

stb.

Hívj bármely nap, bármely napszakban és nézd meg ezt a nagyszerű otthont!

A LAKÁSBA ÉRVE AZ ELŐSZOBÁBA LÉPÜNK

Az előszoba megfelelő méretű, innen nyílik a lakás több helyisége is: a két fürdőszoba, amerikai konyhás nappali és a második hálószoba. Padlózata magasfényű, nagy kopásállóságú greslap, fala festett és tapétázott. 

Az előszobában található egy radiátor, amelyet díszburkolattal láttak el. A bejárati ajtó és a beltéri ajtók is újak. Az előszoba része még egy praktikus, magasfényű előszobafal.

AMERIKAI KONYHÁS NAPPALI

A  lakás központi része a 26 nm-es nappali, ahol az étkező és a tágas, modern konyha is helyet kapott. 

Ablakai az udvarra néznek, amely nem körfolyosós, senki nem bámul be az ablakon. Ezen a szinten még két lakás van, a lift pedig a ház hátsó részén, ezért ritka, hogy bárki az ablak előtt elsétáljon. 

A  konyha minden igényt kielégít, teljesen gépesített. Mosogatógép, kerámialapos tűzhely, elektromos sütő, páraelszívó, hűtő, hűtő-fűtő klíma, mindez a lakás tartozéka. 

A konyhaszekrény dupla felső-soros, így tömérdek holmit elnyel. Itt lett elrejtve az otthon melegét adó gázkazán is.

FŐ HÁLÓSZOBA

A fő hálószoba a lakás végében helyezkedik el, így teljes nyugalmat ad. Területe majdnem 20 nm, így még akár egy gardrobszoba is kialakítható benne. 

Két ablakán beáramlik a fény, szép világos helyiség. Az ablak előtt nem járkálnak el, a kilátás nyugodt, szép környezetre néz. 

MÁSODIK HÁLÓSZOBA

A második hálószoba a lakás másik oldalán helyezkedik el, ablakai a műemlék Kincsem Palotára néznek, aelyet a terv szerint eredeti pompájára újítanak majd fel – itt pihent istállójában hajdan a híres versenyparipa, Kincsem. Emiatt a tulajdonosok ezt szobát „Kincsem szobának” hívják.

Területe 12 nm, kényelmes, napfényben úszó helység. Használható második hálószobaként, gyerekszobának, dolgozó szobának, pihenő helységnek, stb. Nagyon csendes szoba, kilátása autentikus.

 

FŐ FÜRDŐSZOBA

Az előszobából érhető el a fő fürdőszoba, amely ablakos, tágas, 6 nm-es. Kényelmes dupla mosdót és kádat is találhatunk benne, wc-vel, mosógép kiállással, praktikus szekrénnyel. Ez a fürdőszoba minden igényt kielégít. 

 

MÁSODIK FÜRDŐSZOBA

Szintén az előszobából érhető el a második, kisebb fürdőszoba, amelyben elegáns zuhanypaneles tusoló,  wc, mosdó is található. Ez a fürdőszoba minden igényt kielégít. 

NÉZD MEG EZT VIDEÓT A LAKÁSRÓL

Budapest Home Staging - eladásra felkészítés: Kerti Eri

Azért töltöttünk fel ide több képet is a felkészített lakásokról, mert így jobban érzékelheted, mennyire fontos, hogy az ingatlanod miként kerül ki a piacra, milyen fotókkal látják a hirdetésedet. 

Az otthonod árucikké válik és ennek megfelelően visszük a piacra, így nagyobb eséllyel indul a konkurenciával szemben. 

 

Kerti Eri Home Staging