Keresés
Close this search box.

KERTI ERI - ELADÁSI TANÁCSADÓ, A KEZDŐ INGATLANBEFEKTETŐK MENTORA

Szia, Eri vagyok, tanácsadással, mentorálással segítem a hozzám fordulókat

Miben tudok neked segíteni?

Sok mindenben tudok, ez az ingatlanokkal kapcsolatos több, mint 20 éves tapasztalatomnak köszönhető.

Melyek egy részét ingatlanbefektetőként szereztem meg, de az ingatlanközvetítés, lakberendezés, home staging, sőt a társasházkezelés, eladásra felkészítés területén is számos tapasztalattal és több képzettséggel rendelkezem.

Ezekre alapozva segítem ügyfeleimet a megoldás felé, jelenleg ingatlanbefektetési mentorként és eladási tanácsadóként tevékenykedem.
ingatlanszakerto budapest

Sok éve kísérem figyelemmel az ingatlanpiacot, mert gyermekkorom óta érdekel 

Ez a vonzalom réges-régen kezdődött, amikor a szüleim bevontak a saját befektetési ügyeikbe így az ingatlnanügyekbe, felújításokba is. Ekkor vált számomra érdekessé ez a világ.

Sőt, anno tizenévesen a szüleim családi házát már az én kutatómunkám eredményeként vettük meg. Ez a ház azóta is a család életének fő színtere maradt. 

Bár azóta az üzleti élet több területén sikeresen teljesítettem, az ingatlanok felé a vonzalom megmaradt.  Felnőtt korom hajnalán volt alkalmam kipróbálni több munkafolyamatot is a folyamatos, house flipping típusú felújítások során. Csak úgy „hobbiból” raktam falat, csempéztem fürdőszobát, járólapoztam, festettem, mázoltam is. 

Még egynapos felújítós gyorstalpalós képzésekre is eljártam, a hiányzó tudást pedig régi mesterek könyveiből szereztem meg. 

Ennek is köszönhetően mára olyan tudásanyagom gyűlt össze, hogy a legtöbb felújítási munkában biztosan eligazodom (bár ezt nem minden mester szokta díjazni) 🙁 

Közben a 2003-ban diplomáztam teológia szakon, ami (segítő szakma lévén) támogatja a mostani munkámat az ügyfélközpontú szolgáltatás nyújtásban.

.Később társasház kezelőként is tettem egy kitérőt, mert annyira lázba hozott, hogy házak ügyeit kezelhetném és felújításokat bonyolíthatnék. Azonban a szakma sajátossága, azaz a lakókkal való sok konfliktus lehetősége miatt nem írtam alá az első megbízásomat és így hosszú időre visszavonulót fújtam az ingatlanokkal való hivatásszerű munkának. (Mint tudjuk, nem minden lakó jóindulatú, nem akartam sem kiszúrt kerekeket, sem tojással megdobált autót – mert akkoriban mifelénk az ilyen is megesett szegény közös képviselőkkel.)

Közben az üzleti élet más területein kellett teljesítenem, de továbbra is ott maradt a vágy bennem, hogy az ingatlanok területén új lehetőségek után kutassak. A befektetési célú house flipping által egyre otthonosabban mozogtam ebben a világban is. 

Aztán 2017-ben business- és felsővezetői coachként végeztem, de sokáig ezt a tudást „csak” a munkámba beépítve alkalmaztam és álmomban sem gondoltam, hogy valaha köze lesz neki az ingatlanos karrieremhez.

 Majd 2018-ban kezdtem el az első home staging képzést, amibe első látásra beleszerelmesedtem és több éven át finomítottam a tudásomat, miközben már a felkészítéseket is csináltam.  

Először saját ingatlanjaink felújítása során, majd baráti körben alkalmaztam az eladásra felkészítést, később már vállalkozásban, üzletszerűen is. A home staginghez kapcsolódóan lakberendezési kurzusokon, ingatlanfotózás képzéseken is részt vettem, hogy színvonalas, komplex szolgáltatást tudjak nyújtani a hozzám fordulóknak.

Időközben ingatlanbefektetői tudásomat is tovább gyarapítottam mentorprogramok, könyvek, online tudásanyagok által és az ingatlanközvetítő képzést is elvégeztem és el is kezdtem ezt az izgalamas hivatást.

Nem tudom, te voltál-e már úgy, hogy sejtetted, merre szeretnél menni, de nem láttad, hogyan? Én ennyi tanulás után is sokáig kerestem az utamat, hiszen az üzleti élet számos területe vonz, nem is szeretném feladni azokat, de az ingatlan mégis örök szerelem. 

Aztán, mint a puzzle darabjai, összeállt a kép, hogy én nem „csak ingatlanos” akarok lenni és hogy mennyire sokkal többet tudok nyújtani a hozzám fordulóknak, mint az ingatlanközvetítés, vagy a home staging. 

Üzlettársammal létrehoztuk ezért a coaching szemléletű kezdő ingatlanbefektetők mentorprogramját. A sok tapasztalatot és tudást így adjuk át neked, lerövidítve az utad, hogy éveket tudj ezáltal megspórolni, hogy lásd a legelső lakásod megvásárlásától kezdve: az ingatlan, az befektetés  – és legyen jó befektetést számodra!

Emelett eladási tanácsadóként is dolgozom, így ha személyesen tudok melletted lenni az eladás során. 

A környezetemben számos vételt, eladást segítettem még mielőtt hivatalosan is megalapítottuk ezt az irodát, így valóban átérzem a helyzeted. Tudom, milyen fontos, hogy jó áron és gyorsan vegyél, vagy eladj.

Ezért is tudom, hogy jó kezekben leszel, ha hozzánk fordulsz.

A párommal és üzlettársammal olyan csapatot hoztunk össze, ami mindenben támogat téged, hogy kimaxold az ingatlanügyeidet.

Sok éve már, hogy benne vagyok a vétel – felújítás- eladás körforgásában. 

Láttam már az ingatlanpiac sok aspektusát. Volt válság és egy hónap alatt 10 millióval dráguló piac is, mindegyikben megálltam a helyem.

Igyekeztünk olyan munkatársakat magunk köré gyűjteni, akik ugyanazokat az értékeket képviselik, mint mi és a szaktudásuk, lelkiismeretességük az iroda jó hírét építi, így az ügyfeleink elégedettségét is.

ingatlaniroda budapest 5. kerulet

Egész életemben jellemző volt rám, hogy amit rám bíznak, azzal úgy bánok, mintha a sajátom lenne. Ez a hozzáállás jellemzi a munkatársaimat is. 

Az országban egyedüli kezdő ingatlanbefektetői coach- és mentorprogramunkkal célom a hozzánk fordulók edukálása a kezükben lévő hatalmas vagyon (az ingatlanuk) okos kezelésére, befektetésére, vagy megszerzésére.

Miért velem dolgozz? Miért minket válassz?

Mert lerövidítheted az utad, ami a sikeres ingatlanbefektetésedhez vezet.

Ha eladó vagy, adj el jól, ha vásárló, csinálj jó vételt. 

Ha többre vágysz, mint az ingatlan, amiben élsz, ha befektetésekkel szeretnél foglalkozni, akkor pedig nagyon sok tanulnivalód van, hogy elkerüld az anyagi veszteségeket és magasabb hozamot érj el, mint a tőzsdén. 

Keress minket bizalommal!

3 fontos hiba, amelyet a legtöbb eladó elkövet értékesítésekor

 

Fizikálisan nincs felkészítve az ingatlan az eladásra – pedig a vevő a jövendő  otthonát keresi benne
Az ingatlanhirdetés nem tűnik ki a tömegből – nem veszi észre a leendő vevő
A nem megfelelő árazás (és a piac ismeretének hiánya) miatt nem kel el a lakás; a túlárazással sok pénzt lehet veszíteni

A home staging az USA-ból érkezett hozzánk, ott általános, hogy az ingatlanokat „felkészítve” dobják a piacra. 

Én először a 2010-es kiadású SZÖKŐHÉV című filmben találkoztam ezzel az akkor még ismeretlen mesterséggel, ahol is a főszereplő hölgy értékesítendő  ingatlanokat rendezett be (romantikus filmek kedvelőinek ma is aktuális bakancslistás alkotás :-). 

A home staging elsődleges és legfontosabb célja, hogy az ingatlant a maximum áron találjon gazdára anélkül, hogy ez a vevő felé tisztességtelen lenne. Tehát az ingatlan valódi értékeinek megmutatása a cél. Hiszen minden ingatlan jó valakinek, csak más-más igényei vannak a vevőknek. Meg kell hát találnunk azt az EGY vevőt, ebben vagyunk mi a segítségedre.

Többféle felkészítés csomagot kínálunk, kreativitástól és szándéktól függően mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt.