Keresés
Close this search box.

5. TELJES ÉRTÉKESÍTÉS Csomag

A TELJES ÉRTÉKESÍTÉS CSOMAG komplex segítséget takar. Az értékesítés teljes folyamatát végigvisszük veled (ingatlanközvetítés), az eladásra felkészítést (home staging) pedig 50% kedvezménnyel kapod. Itt is fontos a te személyes közreműködésed is.

Dőlj hátra kényelmesen!

Ennél a csomagnál nem sok teendőd van. Közösen kijelöljük a céljaidat, az oda vezető utat és mi elvégezzük helyetted a munka legnagyobb részét. A segítségeddel végigvisszük a felkészítést és a hagyományos ingatlanközvetítői teendőket is ellátjuk.  Célja, hogy részedről minimális időráfordítással a lehető legtöbbért tudd eladni az ingatlanodat. 

Azoknak ajánljuk, akik

PROFIRA AKARJÁK BÍZNI A FELKÉSZÍTÉST és az INGATLAN ÉRTÉKESÍTÉST is

fontos nekik, hogy az ingatlanuk magasabb színvonalú legyen és a 

MAXIMÁLIS árért akarják értékesíteni.

Akiknek KEVÉS AZ IDEJÜK vagy messze élnek az értékesítendő ingatlantól.

A CSOMAG TARTALMA

A TELJES ÉRTÉKESÍTÉS CSOMAG TARTALMA

TELJES ÉRTÉKESÍTÉS CSOMAG ÁRA

Ezt a csomagot „kizárólagos” ingatlanközvetítői szerződéssel tudod igénybe venni.  Az ára függ a négyzetméterről, az ingatlan állapotától és az elvégzendő munkák nagyságától. 

  • A teljes felkészítés árának 50%-a 90 ezer Ft-tól
legjobb ingatlanközvetítő Budapest

Hogyan történik az értékesítés?

Előzetesen telefonon megbeszéljük a menetrendet és hogy miről is van szó valójában, mennyi időt, pénzt szánsz az értékesítésre.  Válaszolok a felmerülő kérdéseidre is.

Megbeszélünk egy időpontot, amikor 1 órát rám tudsz szánni és el tudunk menni az ingatlanba.  A személyes találkozás alkalmával bejárjuk a felkészítendő helységeket és megbeszéljük, hogy a büdzséből mit célszerű elvégezni. Tájékoztatlak az ingatlanoddal kapcsolatban a legfontosabb Home Staging alapelvekről. Elmondom, hogy mit és hogyan érdemes változtatni. 

Kijelöljük a célcsoportot, átbeszéljük, mik az ő szempontjaik. Előzetes piacelemzés után javaslatot teszek az árra, amivel gyorsan, jó áron el fogod tudni adni az ingatlant.

A személyes találkozó után  összeállítom a menetrendet és elvégzem a felkészítést. A tárgyak beszerzése a te feladatod, vagy megbeszélés szerint rám is bízhatod.

Ha elkészült a felkészítés, profi fotós készít képeket, amellyel meghirdetjük az ingatlanodat. Profi fotók nélkül nem tudsz kitűnni a hirdetések tömegéből.

Profi hirdetési szöveggel, alaprajzzal meghirdetjük az ingatlant – fontos tényező az értékesítés során, hogy milyen lesz a hirdetésed. 

A jelentkezőket szűrjük, hogy ne legyen átjáróház az ingatlan. Hiszünk abban, hogy a jól pozicionált lakást nem kell sok vevőnek megmutatni. 

Az ártárgyalás és a szerződéskötés folyamatánál végig jelen vagyunk, de nem akarjuk elvenni tőled ezeknek irányítását. 

 

Home Staging ára Budapest

HOGYAN TÖRTÉNIK A FIZETÉS HOME STAGING SORÁN?

Az anyagiak kényes kérdés, de jobb előre tisztázni, hogy semmi félreértés ne legyen a közös munka folyamán:

A konzultáció ingyenes – itt segítséget kapsz ahhoz, hogy el tudd dönteni, szeretnél-e velem dolgozni és én is mérlegelem, hogy sikeres lesz-e az együttműködésünk.

A helyszíni szemle előtt kérem, hogy utald át annak a díját – hiszen ha megérkezem, az első pillanattól olyan információkat osztok meg veled, amely már a felkészítés része. 

Ha létrejön a megállapodás –  akkor megbeszéljük és írásba foglaljuk a továbbiakat.

ADD EL AZ INGATLANODAT A MAXIMÁLIS ÁRON!

 A felkészített lakások milliókkal többért kelnek el a piacon, mint a versenytársaik.

Ha ingatlanközvetítő segítségére is szükséged van, örömmel segítünk. Ekkor a teljes felkészítés díját elengedjük.