Keresés
Close this search box.

4. HOME STAGING + FELÚJÍTÁS
 Csomag

A TELJES ÉRTÉKESÍTÉS CSOMAG komplex home staginget takar, azaz (majdnem) mindent elvégzünk helyetted. De ha kisebb felújítási munkákra van szükség, azokban is támogatást nyújtunk. Fontos a te személyes közreműködésed is. TELJES FELÚJÍTÁS

Szánj rá kicsit többet és növeld a hasznodat!

Ennél a csomagnál nem csak végigvisszük a felkészítést, de átbeszéljük azokat a lehetőségeket, munkálatokat is, amelyek meghaladják a szokásos Home Staging keretet (5%), de elvégzésükkel jobb állapotú, jobban eladható ingatlant kapunk. A felújítások kapcsán konzultálunk a mesterekkel, végigkísérjük a munkálatokat. Célja, hogy kicsit több befektetéssel értéket teremtve, a lehető legtöbbért tudd eladni az ingatlanodat. 

Azoknak ajánljuk,

akik PROFIRA AKARJÁK BÍZNI A FELKÉSZÍTÉST és szívesen bevállalnak

 apróbb felújítást is, hogy az ingatlanuk magasabb színvonalú legyen és A 

MAXIMÁLIS árat akarják.

Akiknek nincs idejük, vagy messze élnek a felkészítendő ingatlantól.

A CSOMAG TARTALMA

A CSOMAG TARTALMA

HOME STAGING + FELÚJÍTÁS CSOMAG ÁRA

Ennek a csomagnak az ára függ a négyzetméterről, az ingatlan állapotától és az elvégzendő munkák nagyságától. 

  • Alap ár / nm 10 000 Ft-tól
legjobb ingatlanközvetítő Budapest

Hogyan történik a felkészítés?

Előzetesen telefonon megbeszéljük a menetrendet és hogy miről is van szó valójában, mennyi időt, pénzt szánsz a felkészítésre, mit szeretnél elérni vele. Válaszolok a felmerülő kérdéseidre is.

Megbeszélünk egy időpontot, amikor 1 órát rám tudsz szánni és el tudunk menni az ingatlanba.  A személyes találkozás alkalmával bejárjuk a felkészítendő helységeket és megbeszéljük, hogy a büdzséből mit célszerű elvégezni. Tájékoztatlak az ingatlanoddal kapcsolatban a legfontosabb Home Staging alapelvekről. Elmondom, hogy mit és hogyan érdemes változtatni. 

Kijelöljük a célcsoportot, átbeszéljük, mik az ő szempontjaik. Előzetes piacelemzés után javaslatot teszek az árra, amivel gyorsan, jó áron el fogod tudni adni az ingatlant.

A személyes találkozó után küldök összeállítom a menetrendet és és elvégzem a felkészítést. A tárgyak beszerzése a te feladatod, vagy megbeszélés szerint rám is bízhatod.

Ha elkészült a felkészítés, javaslatot teszek profi fotósra, mert a felkészített lakás profi fotók nélkül félkarú óriás: hátrányt szenved a hirdetések között. A fotózásnál szükség szerint jelen leszek, de az általunk ajánlott fotósnál ez teljesen felesleges.

Kézhez kapod a profi hirdetési szöveget is, alaprajzot, amelyet fel tudsz tenni a hirdetési oldalakra, ez is egy fontos tényező az értékesítés során, hogy milyen lesz a hirdetésed.

 

A felkészítés alatt végig elérhető vagyok számodra.

ADD EL AZ INGATLANODAT A MAXIMÁLIS ÁRON!

A Home Staging már bizonyított. A felkészített lakások milliókkal többért kelnek el a piacon, mint a versenytársaik.

Ha ingatlanközvetítő segítségére is szükséged van, örömmel segítünk. Ekkor a teljes felkészítés díját elengedjük.