Keresés
Close this search box.

3. TELJES FELKÉSZÍTÉS Csomag

A TELJES FELKÉSZÍTÉS CSOMAG, komplex home staginget takar, azaz (majdnem) mindent elvégzünk helyetted. Tartalmazza a személyes felmérést és az eladásra felkészítés nagy részét elvégezzük helyetted, de fontos a te személyes közreműködésed is. 

Hozd ki a legtöbbet a jelenlegi állapotból!

Ennél a csomagnál közösen tervezzük meg a felkészítést, de a munka oroszlánrésze ránk marad. Célja, hogy kevés befektetéssel, a lehető legtöbbért tudd eladni az ingatlanodat. 

Azoknak ajánljuk,

akik PROFI FELKÉSZÍTÉST szeretnének,

inkább nem bajlódnak maguk vele, mert tudják,

hogy a szaktudásunk miatt bőven kifizetődik a belefektetett pénz. 

Az ingatlanjukat a MAXIMÁLIS árért akarják értékesíteni.

A CSOMAG TARTALMA

A CSOMAG TARTALMA

TELJES FELKÉSZÍTÉS CSOMAG ÁRA

Ennek a csomagnak az ára függ a négyzetméterről és az ingatlan állapotától és az elvégzendő munkák nagyságától is. 

  • Jó állapotú, lakás 140 000 Ft-tól
  • Jó állapotú családi ház 170 000 Ft- tól

    A tanácsadás a kertre, külső területekre is vonatkozik

home staging legjobb ingatlanközvetítő

Hogyan történik a felkészítés?

1. Előzetesen telefonon megbeszéljük a menetrendet és hogy miről is van szó valójában, mennyi időt, pénzt szánsz a felkészítésre, mit szeretnél elérni vele. Válaszolok a felmerülő kérdéseidre is.

2. Megbeszélünk egy időpontot, amikor 1 órát rám tudsz szánni és el tudunk menni az ingatlanba.  A személyes találkozás alkalmával bejárjuk a felkészítendő helységeket és megbeszéljük, hogy a büdzséből mit célszerű elvégezni. Tájékoztatlak az ingatlanoddal kapcsolatban a legfontosabb Home Staging alapelvekről. Elmondom, hogy mit és hogyan érdemes változtatni. 

3. Kijelöljük a célcsoportot, átbeszéljük, mik az ő szempontjaik. Előzetes piacelemzés után javaslatot teszek az árra, amivel gyorsan, jó áron el fogod tudni adni az ingatlant.

4. A személyes találkozó után küldök összeállítom a menetrendet és és elvégzem a felkészítést. A tárgyak beszerzése a te feladatod, vagy megbeszélés szerint rám is bízhatod.

5. Ha elkészült a felkészítés, javaslatot teszek profi fotósra, mert a felkészített lakás profi fotók nélkül félkarú óriás: hátrányt szenved a hirdetések között. A fotózásnál szükség szerint jelen leszek, de az általunk ajánlott fotósnál ez teljesen felesleges.

6. Kézhez kapod a profi hirdetési szöveget is, alaprajzot, amelyet fel tudsz tenni a hirdetési oldalakra, ez is egy fontos tényező az értékesítés során, hogy milyen lesz a hirdetésed.

6. A felkészítés alatt végig elérhető vagyok számodra.

ADD EL AZ INGATLANODAT A MAXIMÁLIS ÁRON!

A Home Staging már bizonyított. A felkészített lakások milliókkal többért kelnek el a piacon, mint a versenytársaik.

Ha ingatlanközvetítő segítségére is szükséged van, örömmel segítünk. Ekkor a home staginget 50% kedvezménnyel veheted igénybe.