Keresés
Close this search box.

Megbízás laminált padló lerakásra és annak előkészítésére

Picture of KertiEri

KertiEri

megbízás lakásfelújításra

Ez a megbízásunk is Budapest belvárosába szólt, egy felújítás alatt álló, gyönyörű ház nagypolgári lakásban a régi parketta megmaradt ugyan, de eredeti állapotában nem volt alkalmas a lamináltpadó lerakására.

Először a régi parkettát kellett stabilizálni és az egyenetlenségeket eltüntetni. erre nem volt egyszerű szakembert találni, főként, mert a tulajdonosoknak speciális kérése volt a munkát illetően: a parketta stabilizálására azokat rögzíteni kellett a párnafákhoz, majd purhabbal kitölteni az instabil részek alatt a padlózatot. Ez picit így bonyolultnak hangzik, de meglepetésünkre az eljárás működött.

Ezután következett a helység közepén húzódó púposodás lecsiszolása. Szerencsére a szakembernek sikerült sík felülete kialakítania.

Mindezek után került sor a lamináltpadló lerakására. Sajnos az első kiválasztott szín és típus nem nyerte el a tujajdonos tetszését, ezért 28 csomaggal kellett visszaszállítani a boltba. Az új szín, valóban sokkal előnyösebb lett, tágasabbnak, tisztábbnak tűnik tőle a lakás. De így legalább a végeredménnyel előgedettek voltak a megrendelők 🙂

Köszönjük a bizalmat.

Ingatlan Mentorok Tanácsadó- és Ingatlaniroda

Picture of KertiEri

KertiEri

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Airbnb szabályok eu parlament

Az EU parlament új Airbnb szabályozást fogadott el

Az Airbnb üdvözli az Európai Parlament döntését az új rövid távú bérleti szabályok elfogadásáról 2024 márciusában az Airbnb örömmel fogadta az Európai Parlament legutóbbi szavazását, amely újabb lépést jelent az EU új rövid távú bérleti szabályainak elfogadása felé. Ezek az

Tovább olvasom »