Keresés
Close this search box.

Megbízás aljzatkiegyenlítésre

Picture of KertiEri

KertiEri

Megbizas aljzatkiegyenlítés

Nemrég Budapest belvárosában, egy felújítás alatt álló polgári lakásban az aljzatkiegyenlítés megszervezése volt a feladat.

A munkára megtaláltuk a megfelelő szakembert, megállapodtunk az árban, gondoskodtunk az anyabeszerzésről (amelyet az anyagmennyiség becslése előzött meg).

A szállítás, lakásba hordás is gördülékenyen ment – és a munka is megfelelően el lett végezve.

Aljzatfelújítás megszervezése megbízás
Aljzatfelújítás megszervezése megbízás

A feladatra, az aljzatkiegyenlítésre: lamináltpadó lerakásához volt szükség az egyenetlen talaj rendbetételésre. A tulajdonos a Padlopon mellett döntött, amely az előzetesen tapadóhíddal kezelt felülethez tökéletesen ragadt. A végeredmény sík, könnyen burkolható felület lett.

Aljzatkiegyenlítés megbízás
Aljzatkiegyenlítés megbízás

Az „önterülő” aljzatkiegyenlítő elnevezés elég megtévesztő. Senki ne gondolja, hogy tényleg csak leöntjük és magától helyesen elterül. Sajnos el lehet rontani és ennek nagy ára is tud lenni, hiszen a javítás, a parketta felszedése időt és pénzt sem kímélő feladat. Az aljzatkiegyenlítés kivitelezéséről és hibáiról itt is olvashatsz még….

Köszönjük a bizalmat.

Ingatlan Mentorok Tanácsadó- és Ingatlaniroda

Picture of KertiEri

KertiEri

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Airbnb szabályok eu parlament

Az EU parlament új Airbnb szabályozást fogadott el

Az Airbnb üdvözli az Európai Parlament döntését az új rövid távú bérleti szabályok elfogadásáról 2024 márciusában az Airbnb örömmel fogadta az Európai Parlament legutóbbi szavazását, amely újabb lépést jelent az EU új rövid távú bérleti szabályainak elfogadása felé. Ezek az

Tovább olvasom »