Keresés
Close this search box.

Megbízás aljzatkiegyenlítésre

KertiEri

KertiEri

Megbizas aljzatkiegyenlítés

Nemrég Budapest belvárosában, egy felújítás alatt álló polgári lakásban az aljzatkiegyenlítés megszervezése volt a feladat.

A munkára megtaláltuk a megfelelő szakembert, megállapodtunk az árban, gondoskodtunk az anyabeszerzésről (amelyet az anyagmennyiség becslése előzött meg).

A szállítás, lakásba hordás is gördülékenyen ment – és a munka is megfelelően el lett végezve.

Aljzatfelújítás megszervezése megbízás
Aljzatfelújítás megszervezése megbízás

A feladatra, az aljzatkiegyenlítésre: lamináltpadó lerakásához volt szükség az egyenetlen talaj rendbetételésre. A tulajdonos a Padlopon mellett döntött, amely az előzetesen tapadóhíddal kezelt felülethez tökéletesen ragadt. A végeredmény sík, könnyen burkolható felület lett.

Aljzatkiegyenlítés megbízás
Aljzatkiegyenlítés megbízás

Az „önterülő” aljzatkiegyenlítő elnevezés elég megtévesztő. Senki ne gondolja, hogy tényleg csak leöntjük és magától helyesen elterül. Sajnos el lehet rontani és ennek nagy ára is tud lenni, hiszen a javítás, a parketta felszedése időt és pénzt sem kímélő feladat. Az aljzatkiegyenlítés kivitelezéséről és hibáiról itt is olvashatsz még….

Köszönjük a bizalmat.

Ingatlan Mentorok Tanácsadó- és Ingatlaniroda

KertiEri

KertiEri

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

legjobb közös képviselő

Titkos trükkök az energiahatékonyságról

Az energiahatékonyság fontos szempont az otthonokban: Egyszerű és Hatékony Megoldások közül tudunk választani. Az otthonunk energiahatékonysága nem csak a pénztárcánkra, hanem a környezetünkre is jelentős hatással van. A környezettudatosság és a költségmegtakarítás érdekében érdemes megfontolni az alábbi egyszerű és hatékony

Tovább olvasom »
Költözés új társasházba.

A közös képviselő is segíthet költözéskor

Egy új lakásba való költözés mindig nagyon izgalmas, de számos fontos teendővel jár. Például nem csak új lakásba, de új társasházba is költözünk. Ilyenkor újfajta jogok és kötelességek merülhetnek fel, a saját érdekeinket figyelembe véve szerencsés, ha ezekhez alkalmazkodunk. Amikor

Tovább olvasom »