Keresés
Close this search box.

Megbízás klíma felszerelésre

Picture of KertiEri

KertiEri

Klíma szerelés megbízás

Nemrég egy belvárosi lakásban klímaszerelés megszervezése és lebonyolítása volt a feladatunk. A munkát hosszas egyeztetés előzte meg, mert a klímaszerelők egy része nem szívesen vállal belvárosi munkát a parkolási nehézségek miatt.

Előzetesen felvettük a kapcsolatot a társasház képviselőjével is, hogy mik az elvárások, amelynek meg kell felelni, kell-e engedélyt, vagy nyilatkozatot kérni valakitől (szomszéd) ez ügyben. Szerencsére nem voltak szigorú feltételek, egy nagyon rugalmas társasházzal kerültünk kapcsolatba 🙂

A klíma kiválasztásánál három fontos szempont játszott szerepet.

  1. A jó minőség
  2. Az ár
  3. A teljesítmény

A szerelő több típust ajánlott, amelyek ár / érték arányban nagyon jók voltak. Így kiválasztottunk egy modellt és kijelöltük a klíma helyét, amely nem volt könnyű feladat, mert a tulajdonos olyan helyre szerette volna tenni, amit a szerelő nem javasolt, mert nem tudott volna megfelelően hűteni kültéri egység.

Ráadásul a kiszemelt helyen a fal nem volt teherbíró, mert valamilyen hungarocell féle anyaggal fedtek ott el egy mélyedést. Ezért a a helykiválasztásnál ezt is figyelembe kellett vennünk.

Maga a munka pár óráig tartott csupán. Precíz, korrekt csapat volt, mindent összetakarítottak, elmagyarázták a klíma működését és minden fontos (és kevésbé fontos) dolgot. A tulajdonos teljesen elégedett, a klíma jól működik, csendes, nem zavarja a szomszédokat, a kondenzvíz nem folyik ki a folyosóra és szükség esetén fűteni is lehet vele.

Eközben a munka átvételéig a helyi Mekibe vonultam el, hogy előbbre tudjak jutni a munkámban.

Köszönjük a bizalmat.

Ingatlan Mentorok Tanácsadó- és Ingatlaniroda.

Picture of KertiEri

KertiEri

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Airbnb szabályok eu parlament

Az EU parlament új Airbnb szabályozást fogadott el

Az Airbnb üdvözli az Európai Parlament döntését az új rövid távú bérleti szabályok elfogadásáról 2024 márciusában az Airbnb örömmel fogadta az Európai Parlament legutóbbi szavazását, amely újabb lépést jelent az EU új rövid távú bérleti szabályainak elfogadása felé. Ezek az

Tovább olvasom »