Keresés
Close this search box.

Home Staging Mini Csomag

KertiEri

KertiEri

home staging csomag olcsö

Az eladásra felkészítés MINI CSOMAG olyan személyre szabott tanácsadást tartalmaz, amelyhez nem szükséges helyszíni szemle. Fotók, videók és telefonos beszélgetés alapján teszünk javaslatot az ingatlan átalakítására.

Otthona kényelméből

Ez egy nagyszerű lehetőség ahhoz, hogy rendezettebb, piacképesebb ingatlant dobjon a piacra, de mindezt önmaga irányítja, nem kell alkalmazkodni senkihez.

Azoknak ajánlom ezt a csomagot, akik nem szeretnének túl sok időt és pénzt belefektetni az ingatlanuk piacképesebbé tételébe, de mégis szeretnék kiaknázni a home stagingben lévő lehetőségeket.

 • Tanácsadás
 • Az ingatlan állapotának felmérése annak helyszíni megtekintése nélkül
 • Megrendelő igényének felmérése
 • Piackutatás, ingatlan piaci árának meghatározása
 • Célcsoport meghatározása
 • Konszignációs és beszerzési lista átadása
 • Megbízási díj az ingatlan értékének 0,2 % – 0,5 %-a között*

MINI CSOMAG ÁRA

Linkeket is készíthetsz, ahol a plusz beállításoknál megadhatod, hogy kattintásra új lapon nyissák meg a látogatóid. Ezt érdemes bekapcsolni.

Címsor

A következő blokkunk a „Címsorok”, „Heading”-ek. Fontos, hogy ezek közül mikor melyik szintűt használod, ezzel tördeled a bejegyzésedet. Logikusan bontsd fel előbb nagyobb, majd akár kisebb részeire és is a cikkedet.
A következetesség keresőoptimalizálás szempontjából is fontos. A bejegyzésed fő címe  „Címsor 1”-es, így érdemes utána a cikked legnagyobb egységének a „Címsor 2”-est használni és onnantól menni lefele, ha szükség van még kisebbekre. 4-nél kisebbet én még sose használtam.

Adhatsz egy úgynevezett „HTML horgonyt” is a címsoraidnak, ami azért király, mert így tudsz linkelni egy bejegyzés adott pontjára. Ha például azt adod egy címsor HTML horgonyának, hogy „osszegzes”, és szeretnéd, hogy valaki egy linkre kattintva rögtön ehhez a részhez ugorjon, akkor fogod a cikk linkjét, és a végére odateszel még egy kettős keresztet és az előbb megadott horgonyt. Példálul: wpkurzus.hu/teszt-bejegyzes/#osszegzes. Fontos, hogy mindig ékezet nélkül, kötőjeleket használva add meg a horgony szövegét, ha használni szeretnél ilyet.
Ezen kívül még igazítani is tudod a címsor blokkokat.

Lista

A listaelemek teljesen egyszerűek. Lehetnek pontosak és számozottak.

 • Ez egy sima lista
 • Lehetne számozott is
 • De most csak sima pöttyös
  • A listaelem behúzásával tudsz beljebb jönni egy szinttel.

Idézetek

A következő 2 blokk idézetes. Az első egy kicsit uncsibb, míg a második a kiemelt idézet. Nem muszáj csak konkrét idézetekhez használni, én szoktam arra is, hogy kiemeljek fontosabb részeket a szövegből.

Erre sokkal többször van szükség.

Ha idézel, megadhatod az idézet szerzőjét vagy forrását.

A kinézetüket majd a sablonod beállításai fogják meghatározni, de 2 különböző stílusból tudsz választani mind a kettőnél.

A kiemelt idézetnél a szöveg színét és a háttérszínt is tudod módosítani.

„You’ve got to make your actions backup your ambition”

Gary Vaynerchuk

Táblázat

A táblázat pont azt tudja, amire való. Ha az elején rosszul adtad meg a sorok vagy oszlopok számát, akkor könnyen tudod alakítani a beállításainál.

Meg lehet adni egyenlő szélességű oszlopokat is, ami sokszor jól jöhet.

2 stílusból választhatsz, a normálból és a csíkosból.

WordPressOldalépítő
Mire való?Alaprendszer felépítéseOldalak elkészítése
Mennyibe kerül?Ingyenes70 dodó évente

Gomb

KódOldaltörések


Kép

Képet behúzhatsz egyből a számítógépedről is. A kép blokkot használva kiválaszthatod, hogy honnan töltenéd be.

Feltöltés esetén a gépeden lévő fájljaid között keresgélhetsz. Használhatod a médiatárat is, ha olyan tartalmat akarsz berakni, ami már felkerült a weboldaladra. Ha a gépedről töltesz fel egyet, akkor az is megjelenik utána a médiatáradban.

Akár webcímből is betölthetsz egy képet, de ezt nem nagyon ajánlom, mert ha ott valami történik vele, akkor nálad se fog utána működni, és törött linkjeid, képeid lesznek.

Ide nem teszek be egy képet, mert nem biztos, hogy nálad jól töltene be, de mindenképp próbáld ki.

Egyéb blokkok

Vannak még blokkok, amiket szoktunk használni, de ezeket ebbe a minta bejegyzésbe nem teszem be. Ha érdekelnek, akkor tedd be őket. Ezek az érdekesebbek:

 • Galéria
 • Youtube videó
 • Spotify
 • Twitter
KertiEri

KertiEri

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

legjobb közös képviselő

Titkos trükkök az energiahatékonyságról

Az energiahatékonyság fontos szempont az otthonokban: Egyszerű és Hatékony Megoldások közül tudunk választani. Az otthonunk energiahatékonysága nem csak a pénztárcánkra, hanem a környezetünkre is jelentős hatással van. A környezettudatosság és a költségmegtakarítás érdekében érdemes megfontolni az alábbi egyszerű és hatékony

Tovább olvasom »
Költözés új társasházba.

A közös képviselő is segíthet költözéskor

Egy új lakásba való költözés mindig nagyon izgalmas, de számos fontos teendővel jár. Például nem csak új lakásba, de új társasházba is költözünk. Ilyenkor újfajta jogok és kötelességek merülhetnek fel, a saját érdekeinket figyelembe véve szerencsés, ha ezekhez alkalmazkodunk. Amikor

Tovább olvasom »