Keresés
Close this search box.

Kerti Eri ingatlanszakértő és tanácsadó

Picture of KertiEri

KertiEri

Belvarosi ingatlaniroda budapest


Ki vagyok én, miért engem válassz?

Az ingatlanosok rossz hírét megcáfolni nem kis feladat: Sokan vagyunk és inkább mindenkinek rossz, mint pozitív érzése támad az „ingatlanos” szó kapcsán, – mert azt gondolhatod, csak elveszik a pénzedet, hiszen ingatlant eladni mindenki tud.

De gondold csak végig! Főzni is tud mindenki, de akinek ez a séf (akinek ez a szakmája) mégis sokkal finomabb ételt készít.

Ez a jó ingatlanossal is így van: olyan értéket tudok az ingatlanodhoz adni, amire te ne is gondoltál, hiszen évek óta tanulom, fejlesztem a szakmai képességeimet és meglátom azt, amit te nem.

Tehát miért válassz engem?

– Mert értéket adok az ingatlanodhoz. Ingatlanszakértőként, vagy home stagerként is azon dolgozom, hogy a lakásod értékesebbé váljon, mint ahogy a csapatunk minden tagja is ezért dolgozik.

– Mert nagyon fontos nekem, hogy a velem való munka során ne forduljon elő, hogy vevő és eladó nem tud kommunikálni egymással, hogy ékként állok közétek, mintegy kisajátítva az ügyletet, ami több ingatlanosnál előfordul. Én nem közétek állok, hanem összehozom a két felet.

– Mert évtizedek óta jelen vagyok az ingatlanok világában, ezért számos tapasztalatom gyűlt össze. Sok felújítást, adásvételt levezényeltem, még mielőtt 2003-ban megszereztem az első ingatlanos szakképesítésemet.

– Mert évtizedek óta nagyon sok saját tapasztalatom lett eladóként és vevőként is, ezért hidd el, bele tudom érezni magam a helyzetedbe, így tudok segíteni Neked.

– Mert az emberek azon 5%-ához tartozom, akik „látják a teret”, ezért ismerem, látom az egyes ingatlanokban lévő lehetőségeket, de azok korlátait is. Ennek nem csak a home stagerként (az ingatlan eladásra való felkészítésében) veszem hasznát, hanem az értékesítések folyamán is.

Látom, melyek az ingatlanod erősségei, kinek igazán jó választás ez – és kinek nem. Ezért tudom megtalálni az ideális Vevődet.

– Mert csak akkor érzem jól magam, akkor érzem sikeresnek a munkámat, ha a felek között win-win helyzet alakul ki, ha mindketten nyertesként élik meg az adásvételt.

– Mert nekem van egy belső igényem arra, hogy ha megbízol egy eladással, a legjobb tudásom szerint teljesítsem azt, akkor is, ha számomra (akár anyagilag) nem az a legelőnyösebb. Pl. nem kezdem el indok nélkül levinni az árat, hogy gyorsan pénzhez jussak, inkább megmutatom, hogyan tudsz értéket teremteni és jobb áron, gyorsan értékesíteni.

Értéket adok az ingatlanodhoz

Nagyon személyes, csak, ha tényleg érdekel :

Sok éve kísérem figyelemmel az ingatlanpiacot, mert gyermekkorom óta érdekel. Már anno tizenévesen a szüleim családi házát is az én kutatómunkám eredményeként vettük meg. Ez a ház azóta is a család életének fő színtere maradt.

Felnőtt korom hajnalán pedig lett alkalmam kipróbálni több munkafolyamatot is a felújítások során.

Így csempéztem fürdőszobát, raktam falat, üvegtégla falat, és járólapoztam, de a fürdőszoba csempézésben is kipróbáltam magam, hogy csak az érdekesebbeket említsem.

Régen, még amikor voltak ilyenek, Brico Store-os “tanfolyamokkal” kezdtem, ahol mesterek tanítottak minket. Igaz, csak egyetlen napot szántak egy munkafolyamatra, de annyira gyakorlatias volt az oktatás, hogy hazaérve némi kreativitással el lehetett végezni a felújítást.

Anno még az internet térhódítása előtt régi könyveket bújtunk, hogy meg tudjunk oldani 1-1 érdekes problémát, amely az aktuális felújítás kihívása volt. Így mára a legtöbb munkafolyamatra, ingatlanos témára rálátásom lett – bár ennek nem minden mester szokott örülni 🙂

Persze fejlődni, tanulni mindig kell, hiszen újabb anyagok, technológiák jelentek meg a piacon, de van, amikor a régi praktikusabb és jóval olcsóbb.

Sok éve már, hogy benne vagyok a vétel – felújítás- eladás körforgásában.

Láttam már az ingatlanpiac sok aspektusát. Volt válság és egy hónap alatt 10 millióval dráguló piac is, mindegyikben megálltam a helyem. Ezért is gondolom, hogy jó kezekben lesz nálam és a munkatársaimnál az ingatlanod.

Ingatlanközvetítőként célom egy magasabb szintű közvetítői gyakorlat meghonosítása Magyarországon. A közömbös, profitorientált ügynökösködést emberközpontú szolgáltatássá tenni. Irodánk célja, hogy olyan munkát végezzünk, hogy lelkendezve ajánlj az ismerőseidnek – mert annyira jó áron adtad el az ingatlanodat.

A társasházi közös képviselői tanulmányaim alatt tanultam építési- műszaki ismereteket, ingatlanjogot, gazdasági ismereteket, ingatlan üzemeltetési ismereteket is.

Társasházi közös képviselő képesítéssel – műszaki, építészeti, jogi ismereteket, ingatlan üzemeltetési ismereteket szereztem

Több, mint 4 éve kezdtem el a Home Stagingről tanulni és azt alkalmazni, így több sikeres felkészítést vittem már végig. Igazi szerelemmé vált a lakások legjobb arcának megmutatása és hatalmas örömmel tölt el, amikor arról számolnak be az ügyfelek, hogy sok pénzt hozott számukra a munkám.

Évekkel ezelőtt kétféle üzleti coach képesítést is szereztem, ami segít a felek közötti pozitív kommunikációban, abban, hogy közelíteni tudjam az érdekeket és létrejöjjön a sikeres adásvétel.

Dísznövénykertész képesítéssel, kertépítői ismeretekkel nemcsak a lakások, de a családi házakkal is elboldogulok akár értékesítés, akár felkészítés kapcsán.

Saját ingatlanprojektjeink miatt nagyon sok tapasztalatot szereztünk mind az eladás, mind a felkészítés, mind a felújítások területén – így hitelességünk kétségbevonhatatlan.

Ráadásként: egész életemben azért dolgoztam, hogy szebbé tegyek embereket, dolgokat

Segítő csapatommal ezért tudunk komplex szolgáltatást nyújtani számodra, hiszen számtalan marketinges képzésen, ön- és vállalkozásfejlesztői tréningen tanultam meg, hogyan lehet eladni a terméket, jelen esetben a te ingatlanodat.

Igyekeztem olyan munkatársakat magam köré gyűjteni, akik ugyanazokat az értékekeket képviselik, mint én és a szaktudásuk, lelkiismeretességük az iroda jó hírét építi: az ügyfeleink elégedettségét.

Egész életemben jellemző volt rám, hogy amit rám bíznak, azzal úgy bánok, mintha a sajátom lenne. Ez a hozzáállás jellemzi a munkatársaimat is.

Így akár az eladásra felkészítés, akár az ingatlanközvetítés során a TE ÉRDEKEIDET KÉPVISELJÜK.

Keress minket bizalommal!

Picture of KertiEri

KertiEri

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hasonló cikkek

Airbnb szabályok eu parlament

Az EU parlament új Airbnb szabályozást fogadott el

Az Airbnb üdvözli az Európai Parlament döntését az új rövid távú bérleti szabályok elfogadásáról 2024 márciusában az Airbnb örömmel fogadta az Európai Parlament legutóbbi szavazását, amely újabb lépést jelent az EU új rövid távú bérleti szabályainak elfogadása felé. Ezek az

Tovább olvasom »