10 + 2 MÓDSZER AMIVEL SIKERES LESZ AZ INGATLAN ELADÁSOD!
Így tehetsz milliókat a saját zsebedbe

 

Töltsd le ezt a csekklistát és tudatosan készülj fel az értékesítésre, hogy elkerüld hibákat, az alkudozást. Legyél körültekintő, és add el jó áron az ingatlanodat!

tapetazas-menete-divat
lakáseladás ingatlanközvetítővel
Ingatlanközvetítő legjobb Budapest
Bérlőkezelés albérlet ügyintézés

Az ingatlan eladásra fel kell készülnöd, sőt az ingatlant is fel kell készítened. Minél alaposabb vagy, annál magasabb profitot remélhetsz.

Gyorsan lefotózni - összedobni egy hirdetést - és már mehet is a com-ra. Ennél azért több kell! Ezt csinálja egy átlagos eladó, de te ne légy átlagos, ezt a vevőd is észre fogja venni, mert látható lesz a lakáson és az eladás folyamatán is.

Rendrakás, hirdetés, árazás, kommunikáció, mindez csak egy része a teendőknek. Töltsd le ezt a listát és profitálj belőle.

"Az Ingatlan Mentorok Tanácsadó- és Ingatlaniroda olyan szolgáltatást nyújt, amely esetén a pozítív jelzők szerencsére nem marketing lózungok; valódi tartalommal bírnak. Tényleg lelkiismeretes, igényes munkát végeznek, mert hozzáállásuk emberi minőségből fakad, nem mutatott imidzs. A mai világban az ilyet nagyon meg kell becsülni! Bátran ajánlom őket azoknak, akik nem a nagy cégek profizmusában gondolják megtalálni a garanciát, de bizalmat szavazva egy kis cégnek, készek alternatív megoldást választani, ezzel nagyon pozitív csalódásnak téve ki magukat."
K. Péter
Aylesbury
5/5
"Köszönöm ezt az óriási segítséget. A lakás pici ráfordítással, nagyon odafigyelve, nagy szakmai hozzáértéssel, felturbózva lett felkészítve. Nagyon örülök, hogy max. áron lehetett eladni, nem gondoltam volna, hogy ennyit számít a lakás felkészítése! A meghirdetés után csak ki kellett választanom a számomra legmegfelelőbb vevőt."
J. Béla
Gyönygyös
5/5

INGATLAN MENTOROK TANÁCSADÓ- ÉS INGATLANIRODA

ingatlankozvetito ar budapest